FMT- Technologie voor industriële voedselverwerking

Als voedselverwerkend bedrijf houdt u voeling met de markt. De consument wil steeds meer gemak, maar ook gezondheid. Daar speelt u met uw productontwikkeling op in. Ondertussen willen ook uw directe afnemers steeds meer waar voor hun geld. Dat alles vraagt permanente aandacht voor efficiëntie en flexibiliteit van uw organisatie. Uw machinepark is daarin een onmisbare schakel.

FMT levert al meer dan twintig jaar machines voor de verwerking van groente, fruit en vlees. Onze klanten zijn grote voedselverwerkende industrieën in Europa en daarbuiten. Wij leveren beproefde technologie voor zowel de food als further processing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken over de optimale inzet van onze machines in uw bedrijfsprocessen. Daarom is een machine in onze optiek pas echt geleverd als hij optimaal op uw proces is afgesteld en alle mogelijkheden worden benut. En natuurlijk is ook het onderhoud van de machines bij ons in goede handen.

Wij zijn een compacte organisatie. Daardoor kunnen we gemakkelijker met u meebewegen dan grotere spelers in de markt. Wij leveren dus altijd maatwerk, waarbij u profiteert van onze expertise op het gebied van machinebouw, industriële voedselverwerking en voedseltechnologie. Kwaliteit staat voorop: onze machines zijn duurzaam, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen. Om dat te bereiken, zijn we continu bezig met innovatie van onze producten. Vaak in direct overleg met onze klanten.

Kortom: FMT is uw technologiepartner in de concurrentieslag.

Wilt u meer informatie, klik dan op een van de tabs bovenin dit scherm. Of neem direct contact met ons op via info@fmt.nl of bel 073-5114436.