Continu bakoven

FMT’s bakprogramma biedt volledige controle over het (voor)bakproces, inclusief optimale beheersing van productgaring en oliekwaliteit. Wij bieden open systemen met hete olie en water-olie-systemen. Onze machines zijn voorzien van optimaal regelbare en energiezuinige verhittings- en oliefiltratiesystemen naar keuze, met als resultaat: lagere productiekosten en hogere productkwaliteit. FMT’s bakprogramma omvat ook olieopslagtanks en papierfilters.

iStock_24289986_XXLARGE.jpg

Continu bakoven

Frying line with oil filter and tanks.png

De continu bakoven van FMT (FFRU) frituurt of braadt producten in een open systeem met hete olie. Voor een optimaal krokant en gaar bakresultaat worden de producten voorzichtig door de hete olie geleid zodat ze gelijkmatig aan alle zijden verhit worden. Instelbare olietemperatuur en bandsnelheid geven u optimale greep op het productieproces. De machine is leverbaar met zowel elektrische verwarmingselementen als verwarmingsregisters met thermische olie.

De bandbreedtes van de machine corresponderen met de gangbare breedtes op de markt, zodat de machine eenvoudig in uw productielijn inpasbaar is.

Samenvatting van de voordelen

  • Geschikt voor een brede reeks producten en productielijnen 
  • PLC-bediening met touchscreen
  • Lange levensduur van de olie
  • Slimme afvoer van afval
  • Eenvoudige reiniging
FFRU-400-4000-E met logo rendered.png
FFRU-600-6000-E with rotating Filter.png
Frying line with oil filter and tanks.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl