Transportsystemen

FMT produceert een breed scala van transportsystemen met thermoplastic en thermoset materialen die voldoen aan de strengste industrienormen voor het transporteren van voedingsmiddelen, die direct in contact komen met het bandmateriaal. Hoge kwaliteit en superieure hygiëne-normen zijn essentieel in de voedselverwerkende industrie. Deze strenge normen zijn allemaal ingebouwd in een uitgebreid assortiment voor de veilige, snelle en rendabele verwerking van alle levensmiddelen.

washing-lettuce.jpg

Transportsystemen

Dewatering-inspection-line.png
BE-V-with-covers 1785.png

Voor het transporteren van uiteenlopende producten, afhankelijk van het toepassingsgebied, het te transporteren product en de situatie ter plaatse, kan FMT u diverse soorten transportbanden leveren.

Er wordt gebruik gemaakt van motorreductoren en/of trommelmotoren voor de aandrijving van de transportbanden. De band is aan beide zijden van het frame eenvoudig te spannen. Optioneel kan de transportband van een snelspan–ontspansysteem worden voorzien voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden.

Alle transportbanden kunnen worden voorzien van een gesloten rubber-/ PVC-band of een open waterdoorlatend bandtype, zoals de schakelelementband (Intralox) of de gaasband.

Vlakke transportbanden worden toegepast voor het horizontaal verplaatsen van het product. Opvoerbanden kunnen worden voorzien van banden met meenemers, leverbaar in diverse hoogtes en breedtes. Dit type transportband is uitgevoerd met een voorraadbak.

Voor het vervoeren van nat product is de gaasband uitermate geschikt. Deze transportband is optioneel van een bandklopper te voorzien om het product van overtollig water te ontdoen.

Dewatering-inspection-line.png
Transportsystem 1.png
Transportsystem 2.png
BE-V-with-covers 1785.png
Logistik system 1.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl