Poetstafels

FMT biedt complete productie/verwerkingslijnen voor verse aardappelen en frites met toebehoren. Deze machines zijn standaard uitgerust met uiterst flexibele instelmogelijkheden. Noodzakelijk om de grote variëteit aan grondstoffen snel te kunnen verwerken. De machines zijn bovendien extra robuust uitgevoerd om slijtage, en daardoor stilstand, zoveel mogelijk te beperken. Ook op langere termijn.

pexels-photo-medium.jpg

Poetstafels

RIT1040.png

De FMT inspectietafel van het type IRT bestaat uit een transportsysteem met transportrollers die zijn voorzien van een gripprofiel. De transportrollers zijn bevestigd aan plastic aandrijfkettingen van zware kwaliteit. Als deze worden aangedreven brengen ze een rechtstreekse draaibeweging over op de rollers.

Het product wordt vervolgens gedraaid om visuele controle van het volledige product op de tafel mogelijk te maken. De transportrollers kunnen eenvoudig worden vervangen. De inspectietafel met rollers kan na een verwerkingsmachine worden geplaatst. Het verwerkte product kan op de inspectietafel met rollers worden aangevoerd om te worden geïnspecteerd. De inspectietafels met rollers zijn in verschillende lengtematen leverbaar, variërend van 2000 tot 5000 mm en in diverse breedtematen. 

De functies van de inspectietafel met rollers zijn:

  • eenvoudige en snelle inspectie van het volledige product, omdat het product draait
  • de rollers zijn eenvoudig verwisselbaar 
  • hygiënisch ontwerp (eenvoudig te reinigen en te desinfecteren)
  • extreem duurzaam, slijtvast en betrouwbaar
  • de inspectietafel met rollers van het type IRT kan worden gebruikt voor verschillende soorten wortelgewassen, zoals aardappelen, peen, selderij, rode bieten etc.
RIT1040.png
Trimming Table close up.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl