Pre-preperatie

PT2 side belt.png
Prep-system-PT3.png

De FMT-voorbewerkingstafels kunnen klantspecifiek samengesteld worden uit 1, 2, 3 of 4 banden. De voorbewerkingstafel type PT-2 is een tweebandsysteem. De medewerker aan de tafel krijgt het product aangevoerd in een krat die op een houder naast de werkplek geplaatst wordt. Hij neemt het product uit de krat en bewerkt het op zijn werkplateau. Het bewerkte product wordt op een hoger gelegen productafvoerband gelegd. Het afval wordt door een trechter op de lager gelegen afvoerband gestort, die dit naar een afvalcontainer transporteert.

Uitgevoerd als voorbewerkingstafel PT-3 met 3 of 4 banden wordt het product aangevoerd via een op het middelste niveau gelegen, ruim bemeten productaanvoerband. De medewerker neemt het product van deze band en bewerkt het op zijn werkplateau. Het bewerkte product wordt op de hoger gelegen productafvoerband gelegd, het afval wordt via een trechter (driebandsysteem) dan wel direct (vierbandsysteem) op de afvalband gestort, die dit naar een afvalverzamelband transporteert. Alle banden zijn voorzien van het FMT-snelspansysteem dat een snelle en grondige reiniging eenvoudig mogelijk maakt. De krathouder, het werkplateau en de afvaltrechter zijn individueel verwisselbaar. Daardoor kan voor elke medewerker, zowel links– als rechtshandig, een optimale werkplek worden ingericht.

De werkplekken kunnen met diverse opties worden uitgerust, als messenhouders, ontkernboren en handdouches. De werkplateaus zijn verschuifbaar voor een optimale werkplekinrichting. Het aantal werkplekken is afhankelijk van de gewenste voorbewerkingscapaciteit.

PT2 side belt.png
Prep line PT3.png
Prep line PT3 close up.png
Prep line PT2.png
Prep-system-PT3.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl