Transportschroeven

FMT biedt complete productie/verwerkingslijnen voor verse aardappelen en frites met toebehoren. Deze machines zijn standaard uitgerust met uiterst flexibele instelmogelijkheden. Noodzakelijk om de grote variëteit aan grondstoffen snel te kunnen verwerken. De machines zijn bovendien extra robuust uitgevoerd om slijtage, en daardoor stilstand, zoveel mogelijk te beperken. Ook op langere termijn.

pexels-photo-medium.jpg

Transportschroeven

Screw-Elevator.png
Screw transport line 1.png

Met behulp van de schroeftransporteur van FMT kunnen de meest uiteenlopende producten worden getransporteerd. De invoer van de producten in de trechter van de schroeftransporteur geschiedt handmatig of automatisch.

De installatie bestaat uit een body en een schroefas met volledig afgelast schroeflint. Indien gewenst, wordt de body dubbelwandig uitgevoerd om het product te kunnen verwarmen. 

Afhankelijk van het te transporteren product, kan de schroeftransporteur onder diverse hoeken worden opgesteld.

Mogelijke uitvoeringen

  • omega-, U-vormige of gesloten body 
  • open of gesloten schroeflint 
  • afgeschermd door bijvoorbeeld scharnierbare luiken of spijlenrooster
  • met motor-reductor of motor-variator

FMT levert machines-op-maat. Capaciteit en afmetingen zijn dan ook afhankelijk van uw product, wensen en mogelijkheden. Al onze machines zijn waar mogelijk uitgevoerd in roestvast staal en voldoen aan de strenge, internationale eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Screw-Elevator.png
Screw-Elevator-close-up.png
Screw transport line 1.png
Screw transport line 2.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl