Transportsystemen

FMT biedt complete productie/verwerkingslijnen voor verse aardappelen en frites met toebehoren. Deze machines zijn standaard uitgerust met uiterst flexibele instelmogelijkheden. Noodzakelijk om de grote variëteit aan grondstoffen snel te kunnen verwerken. De machines zijn bovendien extra robuust uitgevoerd om slijtage, en daardoor stilstand, zoveel mogelijk te beperken. Ook op langere termijn.

pexels-photo-medium.jpg

Transportsystemen

Belt-elevator.png
Gooseneck-SNE.png

Voor het transporteren van uiteenlopende producten, afhankelijk van het toepassingsgebied, het te transporteren product en de situatie ter plaatse, kan FMT u diverse soorten transportbanden leveren.

Er wordt gebruik gemaakt van motorreductoren en/of trommelmotoren voor de aandrijving van de transportbanden. De band is aan beide zijden van het frame eenvoudig te spannen. Optioneel kan de transportband van een snelspan–ontspansysteem worden voorzien voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden.

Alle transportbanden kunnen worden voorzien van een gesloten rubber-/ PVC-band of een open waterdoorlatend bandtype, zoals de schakelelementband (Intralox) of de gaasband.

Vlakke transportbanden worden toegepast voor het horizontaal verplaatsen van het product. Opvoerbanden kunnen worden voorzien van banden met meenemers, leverbaar in diverse hoogtes en breedtes. Dit type transportband is uitgevoerd met een voorraadbak.

Voor het vervoeren van nat product is de gaasband uitermate geschikt. Deze transportband is optioneel van een bandklopper te voorzien om het product van overtollig water te ontdoen.

Belt-elevator.png
Gooseneck-SNE.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl