Geintegreerde blancheur/koeler

De FMT geïntegreerde blancheur/koeler kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Afhankelijk van de toepassing en de gewenste capaciteit kan de machine worden uitgerust met een band of een transportsysteem voor bakken. De machine kan verschillende blancheer- processen uitvoeren, zoals ondergedompeld in water blancheren, stoomblancheren en blancheren door beregening.

Beregening close up resized.png

Geintegreerde blancheur/koeler

IBC-6040.png

De FMT geïntegreerde blancheur/koeler van het type IBC is ontworpen om producten op optimale wijze te bereiden en af te koelen.

De producten worden doorlopend door de blancheer- en koelsecties geleid en worden voorzichtig geblancheerd en gekoeld overeenkomstig de gewenste blancheer-temperatuur, en verblijftijd. Het resultaat is een goed geblancheerd en afgekoeld product. De FMT geïntegreerde blancheur/koeler kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. 

Afhankelijk van de toepassing en de gewenste capaciteit kan de machine worden uitgerust met een band of een transportsysteem voor bakken. De machine kan verschillende blancheer- processen uitvoeren, zoals ondergedompeld in water blancheren, stoomblancheren en blancheren door beregening.

De bandbreedte van de FMT blancheur/koeler komt overeen met de gangbare afmetingen zodat de volledige productielijn optimaal kan worden benut. Er wordt stoom gebruikt als energievoorziening. De capaciteit is afhankelijk van de blancheertijd en de geselecteerde breedte en lengte. 

De machine is eenvoudig te bedienen door middel van een touch screen. De machine kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd voor onderhoud en reiniging.

De belangrijkste voordelen en functies van het systeem zijn:

• Geschikt voor een breed scala van producten zoals groenten, aardappelen, pasta enz.
• Blancheren en koeling in één apparaat gecombineerd.
• Hogere opbrengst en een verhoogde efficiëntie PLC control met touch scherm
• Korte product overgang tijd
• Gemakkelijk te bedienen
• Verminderde operationele kosten

 

 

IBC-6040.png
Close-up screen at infeed.png
Close-up screen at discharge.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl