Voedselverwerking

Vanaf haar start in 1994 ontwerpt en produceert FMT machines voor de verwerking van verse groente en fruit; van voorbewerking tot verpakking.

Onze state of the art ontwerp- en productiefaciliteiten garanderen machines van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibiliteit, bedieningsgemak en toegankelijkheid voor optimale hygiëne zijn vanzelfsprekende eigenschappen. Onze machines besparen u tijd en energie en beperken beschadiging of uitval van uw producten tot het minimum. En dat verschaft u weer concurrentievoordeel.

Het FMT-assortiment omvat volledige lijnen voor de industriële productie van salades, fruitsalades, aardappelen, convenience, preserves en specials. Daarnaast bieden wij u speciale machines voor uiteenlopende processen zoals: aan- en afvoer van producten, voorbewerken en controleren, wassen en drogen, schillen, snijden en mengen.

Ons full service concept garandeert innovatieve machines en optimale integratie in uw productlijnen. Daarbij is de kwaliteit van uw product het uitgangspunt. Samen met u zorgen wij dat onze machines uw producten efficiënt realiseren.

Zie hieronder in dit scherm voor nadere informatie over ons food processing assortiment.

iStock_71321247_XLARGE.jpg

Salade

De industrie voor voorgesneden en voorverpakte salades, saladedressing en saladetoppings is de laatste jaren snel gegroeid. De groei van voorgewassen en voorverpakte salades is nog sneller toegenomen dan groei van de totale salade-industrie. De aanhoudende interesse in gezondheid zal de industrie blijven aansporen, maar het belangrijkste blijft productinnovatie en technologie. ...
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp

Knolgewasssen

Complete productie/verwerkingslijnen voor verse aardappelen en frites met toebehoren. Deze machines zijn standaard uitgerust met uiterst flexibele instelmogelijkheden. Noodzakelijk om de grote variëteit aan grondstoffen snel te kunnen verwerken. De machines zijn bovendien extra robuust uitgevoerd om slijtage, en daardoor stilstand, zoveel mogelijk te beperken. Ook op langere termijn.
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp