Bandkoelers

Koelen is een thermisch proces dat meestal plaatsvindt na het blancheren als voorbereiding op een andere bereidingstechniek. Koelen bestaat uit het gedurende korte perioden koelen van voedsel met water. Dit proces stopt het blancheerproces en koelt het product naar de gewenste temperatuur. 

Beregening close up resized.png

Bandkoelers

Tunnel-cooler.png

De FMT bandkoeler voor het koelen van voorverpakte producten. 

De belangrijkste voordelen en functies van het systeem zijn:

• Verbeterde kwaliteit van de producten met hogere opbrengst.
• Verbeterde sanitaire voorzieningen.
• Verhoogde energie-efficiëntie en lagere totale operationele kosten.
• Ontworpen voor zeer gelijkmatig en consistent koelen.
• Program control voor snelle overgang tussen processen.
• Diverse koellengtes en -breedten beschikbaar.

Tunnel cooler top view.png
Tunnel cooler side view.png
Tunnel-cooler.png
Product infeed close up.png
Beregening close up.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl