Vormmachine

SF-600 2022.png
Super Former 400.png
SF-400 met lift rendered.png
SF-400 HMI side met lift rendered.png

De FMT-Super Former (SF-serie) is speciaal ontwikkeld voor de industriële verwerking van delicate producten. Kern van de machine is een malplaatsysteem waarmee u een grote verscheidenheid aan producten kunt portioneren en vormen.

Een ingebouwde hopper voert de producten aan. Een drukvulsysteem geleidt ze vervolgens naar de vulopening. Een innovatief vulsysteem brengt de producten daarna voorzichtig in de vormplaat. De volledig mechanische machine verwerkt de producten voorzichtig en nauwkeurig en handhaaft ook bij lage druk een optimaal stabiel productieproces. Met het bedieningspaneel bestuurt u de ingebouwde PLC, zodat u alle procesparameters eenvoudig in de hand kunt houden.

Opties als verschillende vormplaten, verdubbelaar, balrolapparaat, croquette extruding device en paper interleaver maken de machine geschikt voor de verwerking van een breed scala aan producten. Vormplaten zijn snel en eenvoudig te verwisselen.

De gesloten basis vergemakkelijkt de reiniging van de machine; alle elektrische en mechanische onderdelen zijn goed afgeschermd ingebouwd.

SF-600 2022.png
SF-600 2022 L-side view.png
Super Former 400.png
SF-400 met lift rendered.png
SF-400 HMI side met lift rendered.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl