Tempura eiwitteermachine

FMT biedt het volledige spectrum coating machines voor elke kenmerkende bewerking: van het bemelen, beslag aanbrengen en paneren tot frituren en garen in de oven. Ze coaten alle productsoorten: zowel vlees, vis en gevogelte als aardappels en groenten. Bovendien is elke FMT machine robuust, hygiënisch en voordelig in gebruik. De standaardmaten van de gaasband zijn 400, 600 en 1000 mm.

Fish-Sticks-psd35907.png

Tempura eiwitteermachine

FBDM-600 rendered.png

De tempura eiwitteermachine van FMT (FBDM) voorziet producten voorafgaand aan het paneren van een coating met niet-pompbare vloeistoffen, zoals zwaar beslag, marinades en tempura. Een boven- en onderband voeren de producten door een bad met coatingvloeistof. Op die manier blijft de coatingvloeistof intact. Een afblaassysteem verwijdert overtollige coatingvloeistof van de boven- en onderzijde van het product.

De bandsnelheid is via een frequentieregeling traploos instelbaar. Bovendien is de machine voorzien van kantelbare bovenband, transportband en afvoerband. Voor grondige reiniging van de machine is demontage niet nodig.

 Samenvatting van de voordelen

  • Geschikt voor een brede reeks producten met niet-pompbare coatings
  • Eenvoudige installatie in alle productielijnen (wielen en in hoogte verstelbaar)
  • Eenvoudige bediening
  • Hygiënisch productieproces
  • Eenvoudige reiniging (kantelbare bovenband)
FBDM-600 rendered.png
Tempura dipper FBDM-400 rendered.png

Stuur ons een bericht

Of neem direct contact op met ons:

Uilenwaard 48
5236 WB 's-Hertogenbosch
The Netherlands
Phone: +31 (0)73 5114436
E-mail: info@fmt.nl