Garen

Door de aandacht voor veiligheid van voedselproducten en de consumentenvraag is de vraag naar volledig gegaarde producten toegenomen. Volledig bereiden door middel van frituren is minder efficiënt en duurder dan ovenbereiding. Ovens spelen bij moderne voedselverwerkingstechnieken een steeds grotere rol. Bepalende factoren hierbij zijn de olieverwerking, het verwijderen van bezinksel, productkwaliteit, opbrengst en proceskosten. De moderne, doorontwikkelde ovens bieden extra voordelen ten aanzien van productieflexibiliteit.

Door de aandacht voor veiligheid van voedselproducten en de consumentenvraag is de vraag naar volledig gegaarde producten toegenomen. Volledig bereiden door middel van frituren is minder efficiënt en duurder dan ovenbereiding. Ovens spelen bij moderne voedselverwerkingstechnieken een steeds grotere rol. Bepalende factoren hierbij zijn de olieverwerking, het verwijderen van bezinksel, productkwaliteit, opbrengst en proceskosten. De moderne, doorontwikkelde ovens bieden extra voordelen ten aanzien van productieflexibiliteit.

Drumstick gegaard.jpg

Liniaire heteluchtoven

De FMT lineaire heteluchtoven van het type FHAF verwarmt uw producten door middel van hete lucht en stoom. Dankzij de gelijkmatige luchtstroom en de meervoudig instelbare luchtsnelheid worden de producten over de volledige bandbreedte voorzichtig en gelijkmatig verhit. De gewichtsafname is verminderd door de exacte dauwpunt-regulering. Alle parameters zoals de ...
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp

Dubbelspiraal heteluchtoven

De dubbelspiraal-heteluchtoven van FMT (FFHAF-DS) is ontworpen om grote hoeveelheden product gelijkmatig en voorzichtig te verhitten met hete lucht en stoom. De machine zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom op alle verdiepingen. De PLC-besturing verschaft u optimale greep op alle procesparameters zoals luchtsnelheid, luchtvochtigheid, bandsnelheid en temperatuur. Een exacte dauwpuntregeling minimaliseert ...
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp