Garen
Door de aandacht voor veiligheid van voedselproducten en de consumentenvraag is de vraag naar volledig gegaarde producten toegenomen. Volledig bereiden door middel van frituren is minder efficiënt en duurder dan ovenbereiding. Ovens spelen bij moderne voedselverwerkingstechnieken een steeds grotere rol. Bepalende factoren hierbij zijn de olieverwerking, het verwijderen van bezinksel, productkwaliteit, opbrengst en proceskosten. De moderne, doorontwikkelde ovens bieden extra voordelen ten aanzien van productieflexibiliteit.
Door de aandacht voor veiligheid van voedselproducten en de consumentenvraag is de vraag naar volledig gegaarde producten toegenomen. Volledig bereiden door middel van frituren is minder efficiënt en duurder dan ovenbereiding. Ovens spelen bij moderne voedselverwerkingstechnieken een steeds grotere rol. Bepalende factoren hierbij zijn de olieverwerking, het verwijderen van bezinksel, productkwaliteit, opbrengst en proceskosten. De moderne, doorontwikkelde ovens bieden extra voordelen ten aanzien van productieflexibiliteit.