Groentewasmachines

FMT levert een omvangrijk programma aan wasmaschines voor de groenteverwerkende industrie. De wasmachines kunnen afhankelijk van productspecificaties en gewenste capaciteit geleverd worden in 600, 1000 en 1500 mm breedte.


FMT levert een omvangrijk programma aan wasmaschines voor de groenteverwerkende industrie.

De wasmachines kunnen afhankelijk van productspecificaties en gewenste capaciteit geleverd worden in 600, 1000 en 1500 mm breedte.

washing-lettuce.jpg

Flotatiewasmachine

De FMT-flotatiewasser type FW is uitgerust met een luchtinjectie-systeem waarmee een grondige reiniging kan worden bereikt zonder het product te beschadigen. De invoerzijde van de wasser is voorzien van waterjets die het product verdelen en naar de beluchtingssectie stuwen. De variabele waterflow van de circulatiepomp zorgt ervoor dat de verblijftijd ...
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp

Groentewasmachine

De FMT-groentewasser type SW is uitgerust met een waterinjectie-systeem waarmee een grondige reiniging kan worden bereikt zonder het product te beschadigen. De invoerzijde van de wasser is voorzien van waterjets die het product verdelen en door de wasmachine stuwen. De variabele waterflow van de circulatiepomp zorgt ervoor dat de verblijftijd ...
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp

Produkt in mand wasmachine

De FMT-product-in-krat-wasmachine type FWB is gemakkelijk te bedienen en speciaal ontwikkeld voor kleine batches. Tesamen met de bandsnijmachine BS1500 en de handcentrifuge C50 vindt deze wasser zijn toepassing in kleine groentesnijbedrijven en grootkeukens.
Lees meer

Neem contact op over dit onderwerp